Recipe of Super Quick Homemade Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara. Carbonara (Italian: [karboˈnaːra]) is an Italian pasta dish from Rome made with eggs, hard cheese, cured pork, and black pepper. Pasta carbonara is an indulgent yet surprisingly simple recipe.

Pasta alla carbonara You can cook Pasta alla carbonara using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Pasta alla carbonara

  1. It's 320 g of spaghetti.
  2. It's 5 tuorli of uova.
  3. Prepare 150 g of guanciale.
  4. You need 150 g of pecorino romano grattugiato.
  5. Prepare of Sale.
  6. Prepare of Pepe.
  7. You need of Acqua fredda.

Pasta alla carbonara instructions

  1. Mettere a bollire l'acqua in una pentola capiente e nel frattempo tagliare il guanciale a dadini..
  2. In un padellino fare cuocere il guanciale fino a farlo diventare croccante e dorato..
  3. Mettere in una ciotola il formaggio grattugiato e aggiungere 3-4 cucchiai di acqua fredda. Girare e aggiungere i tuorli d'uovo e un pizzico di sale e pepe..
  4. Cuocere la pasta e scolarla al dente e condirla con il guanciale e con la cremina di uova. Girare velocemente lontano dal fuoco e aggiungere se necessario un po di acqua di cottura della pasta se necessario..

Judul: Recipe of Super Quick Homemade Pasta alla carbonara
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Richard Hoover

Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.

0 Response to "Recipe of Super Quick Homemade Pasta alla carbonara"

Post a Comment